0894 221 228

Блог

Най-странните неща, продавани в интернет

2015-03-31

Най-странните неща, продавани в интернет

Влизайки в уеб пространството, срещаме какво ли не. Там можем да намерим най-различни стоки и услуги, от които да се възползваме. Всеки търси това, от което има нужда, но в ерата на пазаруването от вкъщи можем да намерим и доста странни неща... които някой някъде може би търси.

Съществува класация, която включва няколко изключителни странни неща, продавани в интернет. Дали има кой да ги купува и дали могат да бъдат полезни на някой, е спорно, но е факт, че те съществуват като стока на пазара.

Ето някои от тях:

1. Танк

Мислили ли сте някога, че може да си купите танк? Не? Това обаче е напълно възможно. Продаваният 14-тонен танк е от Втората световна война може да бъде ваш, ако спечелите търг с първоначална цена на наддаването 195 000 долара. Интересно как стои въпроса с доставката му.

2. Самолет

А как ви се струва идеята да си купите самолет през интернет? Колкото и невероятно да звучи, това също е възможно.

3. Дъвкана дъвка

Ако ви се дъвче дъвка, няма проблем, може да си купите онлайн. Освен това може да си купите и такава, дъвкана от самата Бритни Спиърс.

4. Хлябът на Тимбърлейк. Джъстин Тимбърлейк.

Като стана въпрос за известни личности, ще отбележим, че има още една много интересна обява. Може да си купите филия тостерен хляб, която е била нахапана от Джъстин Тимбърлейк.

5. Най-старите дънки

Искате да си купите дънки? Чудесно, може да избирате от хиляди възможности, но интересното е, че може да се възползвате от много добра оферта и да закупите най-стария чифт дънки с марката Levi's на цена от 46 532 долара.

6. Родопски въздух

От родния пазар също можем да добавим обява към класацията. Мъж от родопското село Ардино продава родопски въздух в пликче като цената е от 15 до 65 лв. и зависи от големината на торбичката, в която се предлага. Интересно, нали?

Разбира се, списъкът не се изчерпва с тези обяви. Както сами се убедихте, в уеб пространството може да намерите всичко – от неща които ви трябват, до такива със съмнителна полза от тях. Но все пак, щом се продават може би има и кой да ги купи.

Ако и вие продавате нещо и имате онлайн магазин, попитайте за ERP системата на Centryl, за да започнете да продавате по-лесно, по-бързо и по- успешно.