0894 221 228

Блог

Интеграция с eMAG.bg – за да сме ви още по-полезни

2012-12-24

Интеграция с eMAG.bg – за да сме ви още по-полезни

Както знаете, Centryl предлага на своите клиенти и потенциални клиенти продукт, който им дава възможност да оптимизират максимално бизнес процесите в компаниите си. Бизнес системите и ERP софтуерът в частност предлагат решение на много проблеми във фирмата, тъй като те:

  • - подобряват управленския процес и финансовото управление в компанията;
  • - подобряват обслужването на клиентите и задържането им в компанията;
  • - правят транзакциите по-бързи и точни;
  • - позволяват да се намали броят на персонала и разходите за него;
  • - позволяват по-бързо изпълнение на поръчките;
  • - подобряват управлението на складовите наличности и активи, на материалните ресурси;
  • - подобряват логистиката.

След като осигурихме всичко това (и много повече) и го предложихме като продукт, ние решихме да се развием в друга посока. Ето и малко подробности „от кухнята“.

Партньорство с eMAG.bg

Много от клиентите ни искат да станат партньори на EMAG и да предлагат продуктите си на тази голяма платформа. След няколко запитвания решихме да отговорим на тази нужда, да запретнем ръкави и отново да дадем най- доброто от себе си.

В стремежа си да ви бъдем полезни като ви предлагаме актуални и функционални продукти, в момента разработваме нов продукт, който скоро ще можете да заявите и за вашия онлайн магазин.

Разработчиците ни изграждат модул за интеграция със системата eMAG Marketplace. Това ще позволи на всеки наш клиент, който има онлайн магазин, да предлага собствените си продукти на сайта eMAG.bg. Новият софтуер ще предлага изключително полезна функционалност – синхронизиране на продуктите от вашия електронен магазин със системата на emag.bg. С други думи, ще можете да качвате продукти за продажба в платформата на EMAG. Когато купувач направи поръчка на ваш продукт през emag.bg, тази операция ще се генерира автоматично в софтуера на вашия бизнес.

Разработката на Centryl ще ви даде възможност да продавате в emag.bg без почти никакви усилия – само с натискане на един бутон вашите продукти ще бъдат представени на съвсем нов и много голям пазар. Ще достигнат до много нови потенциални клиенти! Ще бъдат рекламирани на ново ниво и по нов начин.

Бихте ли се възползвали от този нов продукт на Centryl? Ако искате да получите повече информация за него, следете нашия новинарски поток.